Главна » Доклади и обяви » С грамоти от Висш съдебен съвет бяха удостоени магистрати и служители от Районен съд – Берковица
Адрес: Гр. Берковица пл. "Йордан Радичков" № 2 Тел./факс: 0953/88817
e-mail: brs@mail.bg
Търсене в сайта
Последни актуализацииС грамоти от Висш съдебен съвет бяха удостоени магистрати и служители от Районен съд – Берковица

С грамоти от Висш съдебен съвет бяха удостоени магистрати и служители от Районен съд – Берковица за участие в Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури”, реализирана през учебната 2016/2017 година.

Съдиите от Районен съд – Берковица – Юлита Георгиева и Елеонора Филипова, както и съдебния служител Ирен Пашкулева бяха удостоени с грамоти от Висшия съдебен съвет, във връзка с участието им в Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“, като знак на благодарност за проявения висок професионализъм, компетентност при осъществяването на Образователната програма и приносът им за отличаването на ВСС със специалната награда на журито за 2017 г. в конкурса „Кристални везни на правосъдието“ на Съвета на Европа.

И през настоящата учебна 2017/2018 година магистратите от Районен съд–Берковица ще се включат в Образователната програма. Проявата е част от информационна кампания за повишаване правната култура сред обучаващите се младежи за защита правата и достойнството им, и за постигане на по – добра информираност за работата на съдебната система.

Версия за печат